• fullslide2

  ИДЕАЛНО

  решение

  за греење

  AIRCOOL

  ГРЕЕЊЕ

  ЛАДЕЊЕ

  ВЕНТИЛАЦИЈА

 • kenburns1

  AIRCOOL решение за ладење

  ГРЕЕЊЕ

  ЛАДЕЊЕ

  ВЕНТИЛАЦИЈА

 • kenburns1

  Вентилација за секоја ваша потреба

  Нудиме професионална изведба и решение согласно сите европски стандарди

Македонски јазик English language

Placeholder image

АIRCOOL е основан 2014 година, водена од сопсвената визија за претприемништво од Дипломиран машински инженер - Игор Петковски, самодокажување, постојан развој, пазарно стопанисување и почитување на конкуренцијата и потребите на пазарот за инженерски работи во Македонија. Со големо искуство од далечната 1999 година, продолжува со надградување и реализирање со јасно дефинирани стратешки цели кои се насочен кон проширување на дејности од областа на инженерсвото, како и проширување на работата на пазарот со опрема и материјали за греење и  ладење. Нашата заложба е грижа на животната средина, природните ресурси, намалување на влијание врз животната средина, како и намалување на глобалното загадување, користејќи ги производите и услугите што ги нудиме, зголемување на енергетска ефикасност и имплементација на стандарди ISO 9001: 2008 и ISO 14001

 

Наша изведба

AIRCOOL, проектира и изведува објекти од областа на термотехнички инсталации греење – ладење и вентилација, проекти за заштеда на енергијата и обновливи извори на енергија. Комплетна изведба со цел да се задоволат инвеститорите, клиентите/купувачите, корисниците на објектите, деловните партнери и на крај нашите вработени.

Проектирање

проекти за заштеда

на енергија

Изведба

термотехнички

инсталации

Сервис

одржување

долгогодишна соработка

Монтажа

инсталација на

термотехнички системи

Гаранција

обезбедена на

монтираните системи

Техничка подршка

консултантска услуга

инженерска услуга

 

ЦЕЛ И ВИЗИЈА

Целта на AIRCOOL е овозможување на партнерска соработка со своите клиентите во областа на консултански или инженерски услуги, монтажа, надворешен сервис, подршка на корисниците и по продажбата, изнаоѓање на ефикасни економски можности, притоа  применувајќи интегрални и интегрирани решенија, користејќи модерни енергетски технологии кои резултираат со енергетска ефикасност и подобрување на околината, употребувајќи експертско знаење за врвни проектни решенија користејќи квалитетна опрема, добро употребено и применето знаење на тимот консултанти и проектанти кои делуваат хармонично со духот на фирмата како и со задоволување на потребите за ефикасни енергетски решенија за секој индивидуален корисник, како и континуирано следење на перфомансите на избраниот систем за квалитет на услугата.

ГАЛЕРИЈА / наше портфолио

Ние се стремиме да ги подобриме нашите перформанси преку имплементација на нашиот одржлив развој и политики за животната средина.

Брендови и опрема

Добро познати и светски брендови на опрема со која располагаме

 

 

 

img09

 

 

img09

 

 

 

img09

 

Супер понуда

 

 

 

Погоден за ладење на отворено и полуоткриени пространства- градини, ресторани, откриени продавници различни простории, како и ниски оперативни трошоци. Технички карактеристики:

 

- Капацитет: 6.000 m³ / h

- Погоден за: 60 m²

- Потрошувачка на енергија: 280 W

- Бучност: <62 dB

- Резервоар за вода: 57 l

- Потрошувачка на вода: 7 l / h

- Брзини на вентилаторот: 3

- Јонизација: Да

- Контролен панел: LCD

- Далечински управувач: Да

- Пополнување на резервоарот: рачно и автоматски

- Димензии L x W x H: 560 х 780 х 1380 mm

- Тежина на апаратот: 35 kg

- Бруто тежина на апаратот: 38 kg

* Гаранција 24 месеца

 

Posted by Aircool Dooel Skopje on Monday, May 29, 2017

 

 

 

Погоден за ладење на отворено и полуоткриени пространства- градини, ресторани, откриени продавници различни простории, како и ниски оперативни трошоци.
Технички карактеристики:

 

- Капацитет: 18000 m³ / h
- Погоден за: 100-150 m²
- Потрошувачка на енергија: 700 W
- Бучност: 58/64/68 dB
- Резервоар за вода: 60 l
- Потрошувачка на вода: 10-15 l / h
- Тежина 62 kg
- Контролен панел: LCD
- Далечински управувач: Да
- Пополнување на резервоарот: автоматски
- Димензии ШxДxВ 1130x720x1500 mm
- Долготраен испарувач
- Аксијален вентилатор
* Гаранција 24 месеца

 

Posted by Aircool Dooel Skopje on Monday, May 29, 2017

 

 

 

Погоден за ладење на отворено и полуоткриени пространства- градини, ресторани, откриени продавници различни простории, како и ниски оперативни трошоци.
Технички карактеристики:

 

- Капацитет: 18000 m³ / h
- Погоден за: 180 m²
- Потрошувачка на енергија: 1.1 kW
- Бучност: 62 dB
- Резервоар за вода: 40 l
- Потрошувачка на вода: 10-15 l / h
- Брзини на вентилаторот: 16
- Контролен панел: LCD
- Далечински управувач: Да
- Пополнување на резервоарот: автоматски
- Димензии na воздушен излез 650x650 mm
- Долготраен испарувач
- Авто чистење , дренажа , сушење
- Штити од Алергии
- Аксијален вентилатор
- Распространетост на воздухот со канали P=200Pa
* Гаранција 24 месеца

 

Posted by Aircool Dooel Skopje on Monday, May 29, 2017

488

задоволни клиенти

81

изработени проекти

55

прифатени идеи

Соработници и партнери

Контакт